top of page
Etsi
  • Writer's pictureLiike

KESÄKAUDEN AVAJAISET 7.6.18


Perinteiset kesäkauden avajaiset Pursiseuran rannassa to. 7.6.18 Klubilaisille ilmainen tapahtuma. Pääset testaamaan sup-lautoja, ulkojumppia 20 min. seteissä klo 17.30 alkaen. Viimeinen on jooga klo 18.30, 30 min. tunti. Tarjolla makkaraa sekä Iisalmen lettumestari Leena Juntunen paistamassa lettuja. Mahdollisuus saunoa ja uida. Tämä kaikille klubilaisille avoin tapahtuma.

Perinteinen kesäkauden avaus Pursiseuran rannassa, klubilaisille ilmainen tapahtuma. Tarjolla jumppaa, sup-lautojen testausta, saunomista ja uimista. Makkaran paistoa, Iisalmen lettumestari Leena Juntunen paistamassa muurinpohjalettuja. Jumppia alkaen 17.30, 20 min. seteissä. Viimeinen klo 19.30 jooga, 30 min. tunti. Tapahtuma klo 17.00-20.00. Ilmoittautukaa omilla tunnuksilla, osaamme varata tarjottavaa.


19 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page