top of page
Etsi

Ulkopuoliset ammatinharjoittajat!Hei kaikki!

Näin kesän aikaan meinaa meno villiintyä ihan täysin. Muutama tarkennus ja huomio.

  • klubikortti on jokaisen henkilökohtainen, sillä et voi päästää KETÄÄN muita sisälle, oli hänen ammatti/titteli ihan mikä tahansa. Jokaisella on oltava oma, voimassa oleva kortti, mikä avaa oven.

  • Kertamaksulla et voi päästää myöskään muita sisälle, pin-koodi on henkilökohtainen ja samalla oven avauksella ei päästetä muita. --------------> näistä kaikista teemme rikosilmoituksen ja lisäämme videot mukaan. Ovissa on tallentavat kamerat. ULKOPUOLISET PERSONAL TRAINERIT, FYSSARIT, VALMENTAJAT JA IHAN MITKÄ MUUT TAHANSA "DUUNARIT"

  • Meillä et voi työskennellä ilman sopimusta, et voi hiipiä asiakkaan kortilla sisään "valmentamaan" niin ei vaan ammattilaiset toimi. Eihän me hiiviskellä kampaajana toisen kampaamon tiloihinkaan asiakkaan avaimella tai kortilla "vaan vähän leikkaamaan asiakkaan hiuksia" Välillä tuntuu, että tästä saa vääntää ihan rautalangasta, että miksi ei saa! Tässä muutamia perusteluita:

  • olemme yksityinen toimija, investoineet tiloihin pari miljoonaa, voit laittaa oman salin pystyyn ja kokeilla, miltä tuntuu kun joku tulee tekemään omaa bisnestään sinun tiloihin. Tätä voisi verrata esim. kampaamoihin, hierojiin jne. emmehän hierojanakaan mene toisen toimitiloihin, että "Minä vähän vaan hieron, eihän haittaa?"

  • Meillä on omat todella korkeasti koulutetut personal trainerit töissä: Anna Maria ja minä, Laila, meidän tavoite on työllistää heidät/minut.

  • SOPIMUKSEN tekemällä pääset tiloihimme töihin, ota yhteyttä info@keilajaliikuntakeskusliike.fi Sopimuksemme on todella naurettava, pienellä mainostamiselle sosiaalisessa mediassa saat hulppean salin käyttöösi ja saat tehdä meillä töitä. Emme tiedä yhtään toista yksityistä salia suomessa johon pääsisi näin helposti harjoittamaan omaa ammattiaan. Julkiset salit ovat oma luku ja niiden käytäntöihin emme puutu. - ammattilaiseksi itseään kutsuva kunnioittaa toisten yrityksiä ja ammattia sekä puhuvat aina kunnioittavasti ja kannustavasti muista saman alan toimijoista, mieti myös käydessäsi minkälaiseen kuvan itsestäsi annat, miten puhut muille kun treenaat ja siivoatko jälkesi sekä opetatko muillekin siivoamaan treenin jäljet. Ammattilaiset eivät kulje pummilla vaan ottavat reilusti yhteyttä ja selvittävät ennakkoon mahdollisen valmentamisen. Nämä tulisi olla itsestään selvyyksiä, mutta näin kesä aikaan varsinkin näyttää että kaikille eivät pelisäännöt ole selvät ja samat.

  • pummilla käynneistä emme neuvottele, rikosilmoitus lähtee saman tien.

Fyssarit:

  • ota yhteyttä jos asiakkaasi on meillä jäsen ja esim. tapaturman jälkeen hän tarvitsee kuntoutukseen tukea ja ohjausta, tässäkään tapauksessa, et voi vaan luikkia ovista asiakkaan kortilla, et vaan voi!

kiitos!


Mikäli kysyttävää mielellämme juttelemme näistä lisää, jotta kaikilla olisi selvät pelisäännöt, kuinka toimitaan reilusti ja hyvän pelin hengessä, missä kaikki voi voittaa. :)


Jos sinulla on jokin mullistava mahtava idea, miksi juuri sinun pitäisi saada tiloissamme ilmaiseksi valmentaa, mitä me siitä hyötyisimme niin toki haluamme siitä kuulla lisää. Ei muuta kun laita viestiä niin keskustellaan, olemme avoimia ihan kaikille ideoille.


Terveisin Yrittäjät Laila ja Timo

97 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentarios


bottom of page