top of page

Neurosonic - for a better body and mind balance.

Neurosonic tuottaa erittäin matalataajuista värähtelyä.
Luonnollisena mekanismina värähtelyenergia vaikuttaa tasapainottavasti suoraan autonomiseen hermostoon.

Neurosonic rentoutusmenetelmä ohjaa kehoa meditaation kaltaiseen tilaan, jolloin palautuminen nopeutuu ja tehostuu. Unen terveet mekanismit palautuvat ja samalla moni muukin asia kehossa ja mielessä saavat mahdollisuuden korjaantumiselle. 

zebretuote-tila_1600x.jpg

Luonnon muovaamaa älykkyyttä

Neurosonicin hyvinvointiteknologia perustuu matalataajuusvärähtelyllä tuotettuun kudosstimulaatioon. Laitteiden sisäänrakennetut elementit värähtelevät kohdentamalla stimulaation tiettyihin ruumiinosiin tai koko kehoon samanaikaisesti. Tämä luonnollinen mekanismi vaikuttaa kehoon ja mieleen autonomisen hermoston kautta tarjoten rentouttavan, korjaavan tai aktivoivan Neurosonic-hetken.

Teknologiamme taika on sen yksinkertaisuus. Värähtelytaajuudet on suunniteltu herättämään kehomme luonnollinen tapa vapauttaa stressiä. Värähtely toistaa tapaa, jolla seepra ravistaa savannilla stressiä pois kehostaan leijonalta paettuaan. Me ihmiset olemme menettäneet tämän kyvyn ravistaa stressin pois kehostamme. Siksi tarvitsemme Neurosonicia: palauttamaan kehoihimme tämän luonnon muovaaman älykkyyden sekä auttamaan meidät eroon stressistä.

stressin_lievittyminen_360x_edited.png

Stressin lievittyminen

Kun mielesi on jo täynnä, on vaikea löytää tapaa päästä eroon negatiivisesta stressistä. Teknologiamme ohjaa kehon ja mielen mekaanisesti meditaation kaltaiseen tilaan, joka hoitaa ja ehkäisee stressiin liittyviä oireita.

laadukkaampi_uni_360x_edited.png

Laadukkaampi uni

Stressihormonien tuotanto vähenee ja unimekanismit palautuvat. Öinen heräily vähenee, ja uni muuttuu rauhallisemmaksi ja palautuminen tehokkaammaksi.

kehon_tasapaino_360x_edited.png

Kehon tasapainon ylläpito

Värähtelyn avulla tasapainotetaan hermoston toimintaa. Keho rauhoittuu ja sitä korjaavat mekanismit toimivat paremmin. Vaikutus näkyy esim. sykkeen rauhoittumisena, sykevälivaihtelun lisääntymisenä ja lihasten rentoutumisena.

neuro 2kk.jpg

Neurosonic
hoidot

koulutus-todistus

Esittely

1x kerta 10€

10x kertaa 50€

 

"käy niin paljon kuin ehdit" 

2kk. 100€, 

katso tarkemmat ohjeet alta.

Laila on kouluttautunut Neurosonic-hoitoihin.

Suosi koulutuksen saaneita keskuksia/hoitolaitoksia.

Kysy lisää
 neurosonic hoidoista

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

Kiitos viestistäsi. Olemme sinuun yhteydessä lähipäivinä.

bottom of page