top of page

Trackman 4

TrackMan 4 on edistyksellinen golf-simulaattori, joka hyödyntää viimeisintä teknologiaa tarjotakseen ennennäkemättömän tarkan analyysin golflyönneistä. Se on suunniteltu sekä amatööri- että ammattigolfaajille, jotka haluavat parantaa peliään tai yksinkertaisesti nauttia golfista sisätiloissa. TrackMan 4:n avulla käyttäjät voivat harjoitella ja pelata maailman kuuluisimmilla golfkentillä virtuaalisesti, säästä riippumatta.

Tule treenaamaan, pelaamaan ja nauttimaan simussa.

Man Playing Golf

Teknologinen Edelläkävijyys

TrackMan 4 käyttää kaksianturiteknologiaa, joka yhdistää Doppler-radarteknologian ja kuvantamisteknologian. Tämä mahdollistaa lyönnin analysoinnin äärimmäisen tarkasti reaaliajassa. Radarteknologia mittaa pallon lentorataa, nopeutta, kulmaa ja monia muita parametreja, kun taas kuvantamisteknologia keskittyy mailan liikkeeseen osumahetkellä. Tämän ansiosta käyttäjät saavat kattavan analyysin jokaisesta lyönnistään, mukaan lukien pallon lentoradan ja mailan asennon osumahetkellä.
Golf Clubs

Ominaisuudet ja Hyödyt

Nimetön-4.png

1

Reaaliaikainen Palautteenanto

TrackMan 4 tarjoaa välittömän palautteen jokaisesta lyönnistä, mikä on elintärkeää pelin kehittämisen kannalta. Tämä auttaa pelaajia ymmärtämään, miten erilaiset lyönnit vaikuttavat pallon lentoon ja miten pienet muutokset tekniikassa voivat parantaa suorituskykyä.

2

Virtuaalinen Golf

Mahdollisuus pelata maailman kuuluisimmilla golfkentillä tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen. Se ei vain tuo lisäarvoa harjoitteluun, vaan myös viihdyttää pelaajia ja tarjoaa mahdollisuuden "matkustaa" ja kokea erilaisia kenttiä kotona tai golfopetuksen yhteydessä.

3

Pelin Analysointi ja Seuranta

TrackMan 4:n ohjelmisto mahdollistaa yksityiskohtaisen pelianalyysin ja edistymisen seurannan ajan myötä. Tämä auttaa pelaajia asettamaan tavoitteita ja näkemään konkreettisen edistyksen pelissään.

Johtopäätös

TrackMan 4 edustaa huippua golf-simulaatioteknologiassa, tarjoten käyttäjille mahdollisuuden parantaa peliään ennennäkemättömällä tavalla. Sen edistynyt teknologia, yksityiskohtainen analyysi ja virtuaalisten golfkenttien tarjoamat mahdollisuudet tekevät siitä korvaamattoman työkalun niin harrastajille kuin ammattilaisillekin. Olipa kyseessä sitten pelin parantaminen, uusien kenttien kokeminen tai yksinkertaisesti golfista nauttiminen, TrackMan 4 tarjoaa kokonaisvaltaisen ratkaisun.

Varaa

vuoro

Soittamalla 045 246 5012

tai

siirtymällä netti ajanvaraukseen

TÄSTÄ!

Hinnasto

25€

1 h

45€

2 h

60€

3h

bottom of page