top of page

Ryhmäliikunta

Meiltä löydät kaupungin laajimman ryhmäliikuntavalikoiman!

Ammattitaitoiset ohjaajamme opastavat sinua jokaisella tunnilla. Ohjaamme ryhmät rautaisella ammattitaidolla ja suurella sydämellä. Ryhmäliikuntaa löytyy vauhdikkaista koreografisista tunneista voimailuun ja ilmajoogaan. Tule kokeilemaan rohkeasti!

 

Reaaliaikainen ryhmäliikuntakalenterimme löytyy Enkorasta sekä OnTheMove-sovelluksesta. Teemme lukkarin aina kalenterikuukaudeksi kerrallaan. Tarkemmat tuntikuvaukset löytyvät Enkorasta tuntia klikkaamalla. 

Ryhmäliikuntalukujärjestys täältä

 

Kaikki tapahtumamainokset löydät täältä

Klubilaiset voivat varata tunteja myös puhelimitse Enkoran OnTheMove-sovelluksen kautta. Sovellus lähettää s.postiin aktivointikoodin.

 

Tuntimme ovat avoimia myös ilman jäsenyyttä kertamaksulla, mikäli tunnilla on tilaa. Muistathan, että pääset kaikkiin jumppiin 5€ kertamaksulla mikäli ne alkavat ennen kello 15.00. Iltajumpat 10€. Varaa tunnille paikka ennen tunnin alkua henkilökunnalta. Huomioi myös keilahallin aukioloajat, mikäli saavut kertamaksulla.

 

Klubilaisilla on aina varaamisoikeus 7 päivää ennen tunnin alkua.

Alla on esittelyt suosituimmista tunneistamme, jotka säilyvät joka lukujärjestyksessä.

3C2A8985-Edit.jpg

Lihaskuntotunteja

 

Bodytreeni, KHS (kädet, hartiat ja selkä) PERSUS (jalkatreeni)  

Näillä tunneilla käytetään erilaisia välineitä mm. levytankoa. Jokainen pärjää mukana, valiten itselle sopivat vastukset. Nämä tunnit haastavat sinua monelta kantilta, säännöllisesti tehtynä, kuntosi tulee nousemaan ja huomaat sen arjen askareissa.

Tule ajoissa paikalle keräämään välineet.

Keskikeho on puolituntinen, jossa treenataan keskivartalon lihaksia monipuolisilla liikkeillä, käyttäen vaihtelevasti välineitä.

Jumppa-ura on helppo aloittaa Päivätreenit -tunnista. Lempeä lihaskuntotunti, missä käytämme välineitä, tempo ei ole niin nopea kuin muilla lihaskuntotunneillamme, tästä suosittelemme aloittamaan. 

Fight&step -tunti 

on askellusta laudalle ja nyrkkeilyn peruslyöntejä

yhdistettynä musiikkiin.

Musiikki kannattelee läpi tunnin. 

Tämä tunti kehittää räjähtävää lihasvoimaa sekä ponnistusvoimaa, huomaamatta kehittyy myös hapenottokyky, oiva tapa myös purkaa stressiä ja unohtaa arki hetkeksi. 

Ohjaajana Laila

LIT (low-impact-training) on tehokas lihaskuntotunti, joka ei sisällä hyppyjä. Tunnilla käytetään levytankoa, käsipainoja sekä steppilautaa. Sopii niin kokeneelle kuin vasta-alkajalle. 

Ohjaajana Anna Maria

Kysy lisää

ryhmistämme

Untamonkatu 8, 74120 Iisalmi

Puh: 045 246 5012

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

Kiitos viestistäsi. Olemme sinuun yhteydessä lähipäivinä.

IMG-20220729-WA0008.jpg

Kuntosalilla olevat tunnit

Kuntosalicircuit on kiertoharjoittelua kuntosalilla. Ohjaaja tekee radan ja opastaa liikkeet, jolloin jokainen pärjää mukana.

Ohjaajina Anna Maria ja Laila  

bottom of page