top of page
Etsi

Ulkopuoliset ammatinharjoittajat


Hei, vuoden alusta tiukensimme käytäntöjämme.

Liikkeen tiloissa toimivat työntekijämme Anna Maria ja Laila personal trainereina/ valmentajina ja liikunanohjaajina. Fysioterapeutteina toimivat Antti Kärnä ja Mika Jaakkola.

Mikäli haluat käyttää tiloissamme jotain ulkopuolista ammatinharjoittajaa vaadimme tästä alkaen häneltä kirjallisen sopimuksen kanssamme. Tämä koskee kaikkia, niin personal trainereita, fysioterapeutteja ym. valmentajia/ liikunanohjaajia.

Jokaisen klubikortti on henkilökohtainen ja on tarkoitettu henkilökohtaiseen liikkumiseen, ei yritystoiminnan ylläpitoon tiloissamme. Kortilla ei ole myöskään lupa päästää ulkopuolisia ovista sisään, tästä sinulle, kortinhaltijana tulee aina 100€ sakko.


Tarjoamme hulppeat puitteen ja olemme palkanneet alan ammattilaisia tiloihimme töihin. Mikäli haluat harjoittaa yritystoimintaa tiloissamme, ota yhteyttä, kerromme lisää sekä laaditaan sopimus, näin homma toimii rehellisesti.

Sopimuksen tehneet ammatinharjoittajat saavat nimensä näkyviin klubieteisen infonäyttöön, siitä voit myös varmistaa kenellä on lupa harjoittaa tiloissamme omaa yritystoimintaa.

Tällä tavalla pyrimme taistelemaan myös harmaatataloutta vastaan. Toiminnasta on maksettava verot ja tilojen ylläpito sekä työntekijöiden palkkaaminen ei ole halpaa lystyä, näin korona aikana, kun rajoituksia pukataan, haluamme turvata työrauhan sekä -olosuhteet omille työntekijöillemme.

Lisäkysymyksiin vastaamme info@keilajaliikuntakeskusliike.fi

Mikäli haluat harjoittaa yritystoimintaa tiloissamme, ota yhteyttä, kerromme lisää sekä laaditaan sopimus, näin homma toimii rehellisesti.

Väärinkäytöksiin puutumme sopimuksesssa olevien sanktioiden mukaisesti, sakkomaksuin.

Uudet käytännöt astuvat voimaan heti 12.1.2022.

Lisätietoja myös täältä

Terveisin Yrittäjät Laila ja Timo


643 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page