top of page
Etsi

TIEDOTE 20.3.2020.

Hei,

Olemme normaalisti auki niin pitkään kuin se vain sallitaan. Kuntoklubin jäsenet pääsevät kuntosalille jokaisena päivänä 24/7. Seuraamme koko ajan muuttuvaa tilannetta ja pyrimme reagoimaan siihen parhaamme mukaan.

Kuntosalilaitteita ja tilojamme siivotaan ja desinfioidaan erityisen tarkasti. Muistathan osallistua pesemällä kätesi ennen harjoituksen aloittamista ja harjoituksen jälkeen, sekä suojata käyttämiäsi penkkejä ja laitteita hikipyyhkeellä. Riskiryhmään kuuluvia henkilöitä, lomamatkoilta tulleita ja yli 70-vuotiaita pyydämme jäämään kotiin. Treenaamaan ei koskaan tulla sairaana tai puolikuntoisena.

Pandemian takia lopetamme 30 päivän korttien myynnin 21.3.2020. Kertakävijät pääsevät kuntosalille kuitenkin edelleen 10e kertamaksulla keilahallin aukioloaikojen mukaisesti. Voimassa olevat jäsenyydet ja niiden etuudet säilyvät sellaisenaan, eikä niitä muuteta. Kuukausikorttien myynnin lopettamisella haluamme mahdollistaa kaikille pitkäaikaisille jäsenillemme tilan treenata ja mahdollisuuden pitää turvavälit.

Ryhmäliikunnassa olemme rajanneet ryhmäkoomme 10 henkilöön. Myös välineiden käyttöä on rajattu hygieniasyistä. Välineet putsataan jokaisen käyttökerran jälkeen. Ajankohtaisen ryhmäliikuntakalenterin löydät Enkorasta.

Aktiivinen jäsenyys oikeuttaa sinut saamaan ilmaiset kotijumppaohjelmat. Kotijumppaohjelmiin on sähköinen postituslista, johon voit liittyä Google Forms-kaavakkeella. Alhaalla olevasta QR-koodista pääset suoraan ilmoittautumaan postituslistalle, jossa on tarkempia tietoja kotijumppaohjelmista.

Mikäli haluat henkilökohtaisia kotijumppaohjeita, liikuntasuunnitelmaa tai ruokavaliota pandemian aikana, olethan meihin yhteydessä. Henkilökohtaiset valmennukset ja PT-tunnit toteutetaan entiseen malliin Liikkeellä.

Lahjakorttien, keilalippujen ja 10x jumppakorttien voimassaoloaikaa pidennetään. Eli alkuvuodesta ostetut lahjakortit ja liput ovat vielä voimassa vuoden 2020 loppuun mennessä.

Toivomme ymmärrystä ja yhteisöllisyyttä näinä vaikeina aikoina. Teemme parhaamme, jotta voimme jatkaa palvelemistanne. Olemme suunnittelemassa paljon virtuaalitoimintaa, johon voitte osallistua mistä tahansa. Tiedotamme heti, kun saamme uuden alustan toimimaan. Pysykää liikkeessä!

Nämä muutokset astuvat voimaan nyt, 20.3.2020.

Terv. Laila ja Timo sekä muu henkilökunta


235 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentários


bottom of page