top of page
Etsi

TIEDOTE!


Tarjoamme paljon vaihtoehtoja kotitreeniin! Voimassa olevalla jäsenyydellä saat ilmaiseksi 6 erilaista kotitreeniä: käsipaino, kehonpaino x 2, ulkojumppa, kahvakuula, FasciaMethod -ohjelmat. Saata tunnukset verkkojumppiin, missä ihan hullun laaja valikoima kaikkea mahdollista. Siellä tutut ohjaajat ohjaavat sinua.

Tässä linkki Les Mills palveluun, Les Mills tarjoaa 10.5. saakka ilmaiset jumpat ihan kaikille. Klikkaa TÄSTÄ


Yhteistyökumppaneiden etuudet ovat käytössäsi myös tänäkin aikana, ihan normaalisti. Ne löydät klubin seinältä. mm. koodi Casalin verkkokauppaan, nämä eivät ole hävinneet minnekään. Parastahan olisi, kun tuettaisiin paikallista yrittäjää, mennään ostoksille paikallisiin kauppoihin. Se on tämmöisessä tilanteessa äärimmäisen tärkeää. Voit pienellä rahalla tukea toimintaamme, ostamalla esimerkiksi kotitreeniohjelmia. Ne ovat myynnissä verkkokaupassamme, sinne pääset TÄSTÄ


Omat verkkojumppamme ovat myös avoimia kaikille, pääset niihin 30€ mukaan, sillä saat kuukauden katseluoikeuden, samalla pääset myös facebook LIVE-jumpat ryhmään, jossa myös sisältöä. Nämä ovat täysin uniikkeja jumppia, paikallisia, meidän omia, tuet koko summalla paikallisuutta, ohjaajat ovat oman kylän ohjaajia. Rahat jäävät suoraan Iisalmeen, se on meille iso apu ja myös iso apu Iisalmelle. Verkkojumpat löydät TÄSTÄ


Olemme avoinna normaalisti, jumppiin maksimipaikkamäärä on 10 henkilöä. Päivitämme lukkarin aina vain viikoksi eteen, vallitsevan tilanteen vuoksi. Hierontaan voit yhä varata aikoja, olemme supistaneet hieronnan niin, että 1 asiakas per päivä, näin huone on vähintään sen 24h tyhjä, ennen seuraavan tuloa. Kaikki desinfioidaan aina jokaisen jälkeen, ihan niin kuin aina ennenkin. Olemme olleet hygienian suhteen aina äärimmäisen tarkkoja. Nyt olemme tätä vaan tehostaneet.

Hieronnat p. 045 125 33 77 tai laila@keilajaliikuntakeskusliike.fi


Keilapuolen ovi on lukossa 31.5.2020 saakka, olemme kuitenkin töissä normaalisti keilahallin aukioloaikojan mukaisesti, soittamalla pääset sisään. Keilaamaan ei pääse, mutta pelaamaan ja kuntoilemaan pääsee.

Soita p. 045 246 5012


Jäsenyysasioissa vain sähköposti info@keilajaliikuntakeskusliike.fi

Jäseneksi voi liittyä normaalisti, kuukausikortit ovat pois valikoimasta tällä hetkellä, mutta 12 ja 24 kuukauden jäsenyyksiä myymme. Kuukaudenjäsenyys palaa myyntiin koronapandemian mentyä ohi. Tiedotamme siitä, kun se on ajankohtainen.


Kiitos tuesta, pysytään terveinä.


225 katselukertaa1 kommentti

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

1 Comment


Virpi  Sutinen
Virpi Sutinen
Apr 17, 2020

Korona tai ei niin kyllä teiltä saa loistavaa palvelua. Kiitos #teamliike ❤💎👌

Like
bottom of page