top of page
Etsi

Olemme avoinna normaalisti!


Huomio!

Olemme auki normaalisti. Pohjois-Savo on perusalueella, jolloin saamme olla avoinna normaalisti. Toivomme, että käytätte palveluitamme, se on ainoa keino selvitä tästä haastavasta ajasta. Uutisoinnin seuraamisessa kannattaa kiinnittää huomiota siihen, mitä aluetta uutisointi koskee ja mikä on uutisen tietolähde ja totuusperä. Paljon on virheellistä tietoa liikenteessä. Suosittelemme THL:n sivuja.

Kiinnitä huomiota:

* turvaväleihin

*pese kädet mennen tullen

* käytä tarvittaessa lisäksi käsidesiä, mitä löytyy tiloistamme joka puolelta.

* Käytä tarvittaessa maskia, mikäli turvavälit eivät toteudu.

* Tule vain terveenä liikkumaan.


Pääset pelaamaan myös tennistä, sulkapalloa ja pickleball -pelejä ihan normaalisti.


Onko tekemisen puute? Simulaattori on erillinen 70 neliön tila, minkä voit vuokrata perheelle ym. porukalle käyttöösi. Siellä voitte rauhassa pelailla erilaisia pelejä, tämä tila on erillinen, suljettu tila. Tilassa voitte pelata simulaattoripelejä tai vr-pelejä (virtuaalilaseilla) Tule tutustumaan.


Ryhmäliikunta toimii normaalisti sekä kuntosalille pääset yhä 24/7, huomio siellä myös samat turvallisuusohjeet.

Vedämme myös tilauksesta erilaisia ryhmiä sisällä tai ulkona toiveidesi mukaan. Voit kerätä oman pienen porukan ja tulemme vetämään treenit esim. ulos. Tällä hetkellä meidän alueen suositus ryhmäkoot ovat sisällä 20 hengen ryhmät, ulkona 50 hengen ryhmät. Iso ryhmäliikuntasalimme on 270 neliötä, jokaisella on hyvin tilaa käytössä. Pukutiloissa suosittelemme maskin käyttöä, mikäli turvavälejä ei voida toteuttaa.


Hieronnan voit nykyään maksaa myös smartumpay hieronta osiosta, täältä löydät palvelun tarjoajat. Valitse Keila-ja liikuntakeskus Liike oy/ hieronta. Henkilökuntamme auttaa tässä mielellään.

264 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentarios


bottom of page