top of page
Etsi

Olemme avoinna!


Olemme avoinna normaalisti, mutta ilman anniskeluoikeutta 18.4. saakka, toivottavasti anniskelu jatkuu sen jälkeen ilman rajoituksia. Pääset keilaamaan, pelaamaan sulkapalloa, tennistä tai pickleballia, kuntosali ja ryhmäliikunta ovat myös avoinna 24/7. Voit varata simulaattorin ihan normaalisti perheellesi käyttöön. Tila on suljettu tila, missä saatte olla omalla porukalla. Vedämme myös ryhmäliikunta omille, suljetuille pienryhmille, kokoa esim. oma perheesi ja tulee mm. ilmajoogaan, tramppikseen tms. tällöin tilassa ei ole ketään muita kuin teidän perhe. Hinta 60€/h.


Toivomme, että käytät mahdollisuuksien mukaan edelleen palveluitamme, jotta selviämme tämän haastavan ajan yli. Mikäli harkitsen jäsenyyden irtisanomista, toivomme sydämemme pohjasta, että harkitset sitä vielä uudestaan. Tarvitsemme jokaisen jäsenen mukaan, jotta olemme vielä hengissä, kun joskus rajoitukset poistuvat ja saamme liikkua taas normaalisti. Olethan käyttänyt verkkojumppapalveluamme, se kuuluu jäsenien hintaan. Voit myös ostaa sen lisämaksusta, mikäli sinulta ei löydy jäsenyyttä. 24 kk -Jäsenenämme saat myös kuntosaliohjelmia ja kotitreeniohjelmia sportyplanner palvelun kautta, olithan tietoinen tästä?


Voit ostaa keilalippuja, lahjakortteja palveluihimme, hieronta toimii myös normaalisti.

Kaikki on eteenpäin, pienikin apu!

Kiitollinen kaikesta tuesta ja siitä, että pidättä meitä elossa, yhdessä tästä selvitään ja toivottavasti vahvempina kuin koskaan ennen. Hyvää pääsiäistä kaikille. Kiirastorstaina zumba-maraton ja lauantaina spinnni/juoksu -maraton. Lisätietoja info@keilajaliikuntakeskusliike.fi


Kiitos!


Terv. Laila ja Timo sekä Liikkeen muu henkilökunta


valokuva Riitta Airaksinen, Iisalmi ja tienoot.


174 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentários


bottom of page