Etsi
  • Liike

KIMPPAVALMENNUS


Kokoa oma porukka ja varaa kimppavalmennus. Ryhmä voi olla työporukka, ystäväporukka tai ystäväpariskunnat. Haastakaa toinen toisenne ja varatkaa aika. Räätälöimme teille toiveiden mukaan viiden kerran treenipaketin. Aivan mahtavaa olisi esim. 3 ystävä pariskuntaa, laaditaan 5 kerran treeni ja järjestetään pieni kisailu. Se pariskunta kuka petraa parhaiten, palkitaan, esimerkiksi. Voisiko liikunta olla uusi tapa viettää porukalla aikaa, toinen toista kannustaen ja tsempaten? Onko jokin taito minkä haluaisitte kaikki oppia? Nyt kasaamaan porukka ja eikun Liikkeelle.

Tervetuloa!


23 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Puulaaki

Viimekauden puulaakin finaali jäi pelaamatta korona tilanteen vuoksi. Finaali pelataan 23.9 klo19 alkaen. Finaalissa mukana 8 joukkuetta ; 1. X-Hunters 76 2. #TeamLIIKE 71 3. Kuatajat 70 4. IML 68

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

© 2017 Timo Korhonen