Etsi
  • Liike

Lastenliikunta 7-10 vuotiaille 16.8. alkaen


Lastenliikuntaryhmä on tarkoitettu klubilaisten lapsille. Vanhemman tulee varata paikka ennakkoon Enkora -järjestelmästä. Maksimi osallistujamäärä on 10 lasta, emme ota ylimääräisiä. Vanhemman tulee liikkua Liikkeellä ryhmän ajan, joko salilla, jumpassa, keilailemassa, sulkapalloa tai tennistä pelaamassa. Vanhemman tulee löytyä Liikkeen tiloista. Syyskuun alusta alkaa ryhmä pienemmille 3-5 vuotiaille. Tässä samat säännöt.


18 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Puulaaki

Viimekauden puulaakin finaali jäi pelaamatta korona tilanteen vuoksi. Finaali pelataan 23.9 klo19 alkaen. Finaalissa mukana 8 joukkuetta ; 1. X-Hunters 76 2. #TeamLIIKE 71 3. Kuatajat 70 4. IML 68

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

© 2017 Timo Korhonen