• Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

© 2017 Timo Korhonen

Etsi

SAVONIALAISTEN ETUUS LIIKKEELLE!

SAVONIAN OPISKELIJAT JA - HENKILÖKUNTA! LIIKU MEILLÄ, 34€/KK. EI SITOUTUMISTA, VOIT LOPETTAA MILLOIN VAIN SEURAAVAN TÄYDEN KUUN LOPPUUN. TÄMÄ ETUUS VOIMASSA LUKUVUODEN AJAN (EI KESÄKUUKAUSINA) TERVETULOA LIIKKUMAAN KANSSAMME!

KIMPPAVALMENNUS

Kokoa oma porukka ja varaa kimppavalmennus. Ryhmä voi olla työporukka, ystäväporukka tai ystäväpariskunnat. Haastakaa toinen toisenne ja varatkaa aika. Räätälöimme teille toiveiden mukaan viiden kerran treenipaketin. Aivan mahtavaa olisi esim. 3 ystävä pariskuntaa, laaditaan 5 kerran treeni ja järjestetään pieni kisailu. Se pariskunta kuka petraa parhaiten, palkitaan, esimerkiksi. Voisiko liikunta olla uusi tapa viettää porukalla aikaa, toinen toista kannustaen ja tsempaten? Onko jokin taito minkä haluaisitte kaikki oppia? Nyt kasaamaan porukka ja eikun Liikkeelle. Tervetuloa!

SYKSYN KAMPANJA

LIITY NYT! Tule ystävien kanssa liittymään, hyödytte kaikki. Sinä, olemassa oleva jäsen, voit hyödyntää myös kampanjan. Tuo 4 uutta, saatte kaikki liikkua hintaan 39€/kk/hlö. Tervetuloa!

Lokakuun uutuus jumppatunti: älykeppijumppa

Uutuus jumppa Iisalmessa, älykeppijumppa. Tule ja opi treenaamaan turvallisesti ja oikein. Keppi ohjaa sinun liikkeitä värinäominaisuudella, ohjaten sinut suoraan linjaan. Keppi on Suomalainen innovaatio ja kehitelty auttamaan sinua oppimaan suorat linjat ja kiinnittämään huomiota puolieroihin. Näin saat muistakin treeneistä paremman hyödyn irti. Suosittelemme kaikille, koukuttava laji. Lisätietoja: https://te3balance.com/

Yksityistunti yritykselle tai ryhmälle

Tiloissamme onnistuu monipuoliset ryhmät yritykselle, yhdistykselle tai kaveriporukalle. Räätälöimme liikuntahetken aina toiveiden pohjalta. Lajeja on paljon, niin hikistä liikunta kuin rauhoittumista kehonhuollon pariin. Meiltä löytyy ilmajooga mahdollisuus (10 liinaa) johon on ihana rauhoittua. Liikuntahetkeen on helppo yhdistää kokous ja saunominen sekä myös ruokailu tai kahvihetki. Nämä kaikki onnistuu samoissa tiloissa. Näihin voi hyvin yhdistää myös keilailun tai sportsimulaattorin käytön. Ohjatun liikuntahetken hinta on arkipäivisin ennen klo 16.00. 60€/h. sis. alv:n. Iltaisin ja viikonloppuisin 100€/h. sis. alv:n. Laadimme mielellämme tarjouksen laajemmasta paketista, ota rohkeasti y