top of page
Etsi

Ryhmäliikunta käytäntöjä


Huomio!

Vuoden 2021 alusta muutamme ryhmäliikuntatuntien varauskäytäntöä seuraavasti:


- Peruuttaminen tulee tehdä omilla tunnuksilla 12 tuntia ennen ko. jumpan alkua, tämän jälkeen paikkaa ei voi enää perua. Emme ota enää puhelin ym. peruutuksia vastaan.

- Peruuttamattomasta paikasta peritään jatkossakin 10€ sakko.

Nämä uudet käytännöt ovat asiakastoiveiden pohjalta luotuja.


Vallitsevan tilanteen vuoksi, olemme joutuneet pienentämään paikkamäärän 20 henkilöön. Tuntimme ovat suosittuja, jolloin kaikki halukkaat eivät aina edes pääse tunneille ja osa peruu jatkuvasti tunteja 1-3h. ennen tunnin alkua.

Tämä käytäntö ei siis enää ole mahdollista.

PERUUTTAMINEN ONNISTUU VAIN 12 TUNTIA ENNEMMIN!

Näin huomioimme toisia osallistujia, varataan paikka tunneille,

mille olemme varmasti tulossa.

Huomio lastenliikunnoista, ne jumpat ovat tarkoitettu lapsille, joiden vanhempi liikkuu samaan aikaan, joko salilla tai jumpissa. Et voi poistua tiloistamme muualle jumpan ajaksi. Seuraamme tilannetta, tästä on myös tullut palautetta.

Tämä palvelu on nimenomaan vanhemmille, jotka eivät pääse muuten liikkumaan.

Kiitos toisten huomioimisesta.

Kertamaksu päiväjumppiin 1.1.2021 alkaen on 5€, iltajumpat 10€, kertamaksulla ei voi varata paikkaa, mahdut mukaan, mikäli tilaa on. Mikäli haluat käydä säännöllisesti, suosittelemme 10 kerran korttia tai jäsenyyttä, silloin voit varata paikan jumppaan. Päiväjumppaan 10 kerran kortti on 48€, iltajumppiin 85€.

Noudatamme yleisiä ohjeita ja toivomme, että asiakkaat noudattavat niitä myös. Tarkemmat ohjeet löydät klubimme ilmoitustaululta ja klubikansiosta, niitä kannattaa seurata säännöllisesti.

Hyvää uutta vuotta ja kiitos yleisten ohjeiden noudattamisesta, pidetään toisistamme huolta, näin selviämme tämän haastavan ajan yli.

Terv. Liikkeen henkilökunta


294 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page