top of page
Etsi

Miten meidän ryhmäliikuntatunneille pääsee?


Hei!

Ryhmäliikuntatuntimme ovat kaikille aina avoimia. Klubisopimuksen tehneet klubilaiset tai 10-kerran jumppakortin ostaneet saavat tunnukset, millä he voivat varata jumppiin paikkansa ennakkoon. Näin ei tarvitse käydä hukkareissua paikan päällä, katsomassa "onko tilaa"

Päivätuntimme ovat 5€ ja keskiviikon päivätreenit 2€, iltatunnit ovat 10€ jumppa. Koska iltatunneille on tunkua ja ne ovat usein loppuunmyyty, ovat ne siksi kalliimpia.

Mikäli haluat kertakävijänä varata paikan, voit kysellä paikkoja instagramin, facebookin tai puhelimen välityksellä, varaamme sinulle paikan.

eli helposti pääsee mukaan!

Kaikki tuntimme ovat siis aina avoimia kaikille. Netistä jokainen näkee ennakkoon, mitkä tunnit ovat varattu loppuun. (katso video)


Voit myös ostaa kk-jäsenyyden, mikä on ostopäivästä voimassa 30 päivää, eikä sido sinua pidemmäksi aikaa. Jos tiedät, että "marraskuussa minulla olisi aikaa" ota kuukausikortti ja testaa. Sillähän siitä pääse ja selviää, kun kokeilee.

"Liikkeelle pitää sitoutua" ei myöskään pidä paikkaansa. Totta, saa sitoutua ja silloin hinta on edullisin. 12 kk sopimus 49€/kk, 24kk sopimus 39€/kk. Koska tutkimukset kertovat, että säännöllisesti liikkuvat ovat parhaassa kunnossa ja säännöllisellä harjoittelulla toimintakyky nousee ja se on ratkaisu moniin vaivoihin ja takaa usein pidempää, terveellisempää elämää. Niin myös me, kannustamme liikkumaan vähintäänkin sen 2 vuotta yhtäjaksoisesti, jotta näet parhaimmat hyödyt.

Liikutaan tasaisesti, vuodesta toiseen, ota tavoitteeksi liikkua LOPPU ELÄMÄ!

Koska "Liike on lääke" Liike on usein ainoa lääke moniin vaivoihin. -älä lopeta, pyydä apua, me autamme mielellämme erilaisten TULES -vaivojen kanssa. (tuki-ja liikuntaelinvaivat) Pahinta mitä voit itsellesi tehdä on passivoitua. -Lähde Liikkeelle, nyt!

Klubihintaan kuuluu myös keila- ja sulkapallovuorot kerran viikkoon. JO pelkästään keilaamalla kerran viikkoon olet säästänyt useita kymppejä. Keilarata iltaisin 20€, jolloin 4x kuussa keilaamalla se tekee 80€, klubimaksu 49€/kk. tai 39€/kk. sisältää tämän, eli olet säästänyt jo 31€ tai 41€ vaikka et kävisi salilla ikinä. Samoin sulkapallovuoro maksaa 16€/h. käymällä 4x/kk pelaamassa sulkapallo klubivuorolla olisi se 4*16= 64€ eli olet säästänyt jo 25€ tai 35€ vaikka et salilla kävisi koskaan. JÄSENYYS KANNATTAA AINA!

klubikortilla saat myös kaikista palloiluista muulla ajalla -20%

Tarjoamme myös sinulle halvemmat hierontahinnat ja neurosonic -hoitohinnat.

Silkka säästöä siis!Tapahtumamme ovat myös avoimia kaikille, niistä tiedotamme täällä, somessa ja klubilla olevassa infonäytössä pyörii aina ajankohtaista tietoa, minkä äärelle kannattaa jäädä vaikka nauttimaan palautusjuoma tai -välipala.

Kaikki toimintamme on hyvin avointa ja tiedotamme kaikista aina avoimesti miljoonissa foorumeissa, nyt vaan ottautumaan asiaan.

Se, että "Liikkeelle pääsee vain jäsenet" ei ole koskaan pitänyt paikkaansa, meille voi tulla kuka vaan, milloin vain. Jäsenyys on toki edullisin vaihtoehto jos haluaa liikkua aktiviisesti ja säännöllisesti sekä varmistaa, että paikka on aina haluamallesi tunnille.

Kerromme mielellämme lisää, mikäli jokin askarruttaa liittyen jumppiin, niiden varaamiseen tai niihin osallistumiseen.


127 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page