top of page
Etsi
  • Writer's pictureLiike

Positiiviset yrittäjät kisa!


Ilmarinen järjestää kilpailun, mihin meidät on ilmoitettu! Iso kiitos ilmoittajalle!

Voit äänestää meitä Tästä

Tunnelmia facebookista, kun saimme tietää tästä:

Aika mahtava viikon aloitus! 🤩😍🤩😍🤩😍💎 Kun silmäni mä auki saan ja tämän viestiin nään, siihen mä jään.... 🎵🎶🎵🎶🎵🎶🎵🎶 Kiitos sinulle joka ilmoitit, viikko sai ihanan alun. Nyt vaan äänestämään. Tämä kesä on ollut jumppien osalta ihan huikeaa, samoin eilinen,ei riittänyt 35 paikkaa/jumppa vaan kaikki 3 oli täynnä, enemmänkin olisi ollut tulijoita, neliöt loppui,osa jäi salille. Tämän illan jumpat ovat loppuunmyytyjä. Tervetuloa mukaamme, Liike on lääke ja se sopii ihan kaikille. ❤❤❤❤❤❤❤❤❤

🔥Tätä saa jakaa ja saa äänestää🔥 Kiitos


19 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page