top of page
Etsi
  • Writer's pictureLiike

Veteraanien taisto käytiin 24.4.2018


Tammikuussa alkanut veteraanien kevätkausi saatiin päätökseen 24.4.2018 pelattuun finaaliin. Liigaan kauden aikana osallistujia oli 36 veteraania. Kauden aikana pelattiin 15 osakilpailua josta 9 parasta suoritusta laskettiin loppupisteisiin, josta 8 parasta pelasi finaalin. Finaalin tulokset löytyvät alta.

Samalla liigassa oli myös punakeila kilpailu. Keilapatteriin ilmestyi sattumanvaraisesti punakeila kärkikeilaksi. Punakeilan ollessa kärkikeilana sai siitä pisteen, jos sattui saamaan täyskaadon. Kilpailussa käytiin kovaa taistoa pisteistä aina viimeiseen kilpailuun asti.

Kaarlo Kekkonen nappasi tämänkin voiton itselleen yhden pisteen turvin.

Kauden tulokset löytyvät TÄSTÄ


38 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page