Etsi
  • Liike

Veteraanien taisto käytiin 24.4.2018


Tammikuussa alkanut veteraanien kevätkausi saatiin päätökseen 24.4.2018 pelattuun finaaliin. Liigaan kauden aikana osallistujia oli 36 veteraania. Kauden aikana pelattiin 15 osakilpailua josta 9 parasta suoritusta laskettiin loppupisteisiin, josta 8 parasta pelasi finaalin. Finaalin tulokset löytyvät alta.

Samalla liigassa oli myös punakeila kilpailu. Keilapatteriin ilmestyi sattumanvaraisesti punakeila kärkikeilaksi. Punakeilan ollessa kärkikeilana sai siitä pisteen, jos sattui saamaan täyskaadon. Kilpailussa käytiin kovaa taistoa pisteistä aina viimeiseen kilpailuun asti.

Kaarlo Kekkonen nappasi tämänkin voiton itselleen yhden pisteen turvin.

Kauden tulokset löytyvät TÄSTÄ


34 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Puulaaki

Viimekauden puulaakin finaali jäi pelaamatta korona tilanteen vuoksi. Finaali pelataan 23.9 klo19 alkaen. Finaalissa mukana 8 joukkuetta ; 1. X-Hunters 76 2. #TeamLIIKE 71 3. Kuatajat 70 4. IML 68

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

© 2017 Timo Korhonen