top of page
Etsi

16.4.2022. Liikumme hyväntekeväisyyden nimissä!


Liike on mukana hyväntekeväisyydessä, lahjoittamalla tapahtuman tuoton lyhentämättömänä yhteisvastuun hyväksi. Haluamme olla mukana tekemässä hyvää, koska "hyvää tulee hyvän luo" on Yrittäjien Lailan ja Timon motto. "yhdessä olemme enemmän" Liikkeen ohjaajat Anna Maria ja Laila tarjoavat päivän ilman korvausta, kaikki on hyväntekeväisyyttä. "Yhteisöllisyys on yksi tärkeistä arvoistamme" Kun Iisalmen seurakunnan diakoni Tanja Reinikainen kysyi haluammeko olla jotenkin mukana, oli vastaus itsestään selvä: "aina valmiina, aina mukana!"

Siitä se idea lähti.


Tule jumppaamaan ja nauttimaan, lahjoittaa voit oman taloudellisen tilanteesi mukaan, kaikki ovat tervetulleita. Tehdään päivästä ikimuistoinen yhdessä, yhteistyöllä.


KIITOS SINULLE!


"Vuoden 2022 Yhteisvastuukeräyksellä autetaan koronapandemian seurauksista kärsiviä lapsia ja nuoria. Tuotosta 40 prosenttia jää nuorten hyväksi Suomessa tehtävään työhön seurakuntien ja Lasten ja nuorten keskuksen toiminnan kautta. 60 prosentilla avustetaan kehittyvien maiden katastrofialueiden asukkaita Kirkon Ulkomaanavun työn kautta. Keräys alkaa sunnuntaina 6.2.2022.

Tämänvuotisen Yhteisvastuukeräyksen kampanjateema ”Lahjoita mulle huominen” nostaa esiin nuorten hädän ja toivottomuuden kokemuksen, jota pitkittynyt korona-aika on lisännyt. Maailmanlaajuinen pandemia on osunut nuorille herkkään ikävaiheeseen ja koetellut ikäpolvea kovalla kädellä niin Suomessa kuin globaalisti maailmalla.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL:n vuonna 2021 toteuttaman kouluterveyskyselyn tulokset paljastivat suomalaisnuorten mielenterveyden heikentyneen pandemian aikana. Kyse ei ole yksin suomalaisesta ilmiöstä –samansuuntaisia tuloksia on enenevästi raportoitu maailmanlaajuisesti."

Lisätietoja www.yhteisvastuu.fi

67 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page