Laila Kämäräinen

21. elo 20201 min

Syksyn 2020 ryhmäliikuntalukujärjestys julkaistu

Tervetuloa syksy!

7.9. starttaa ryhmäliikuntalukkari, syyskausi, näet sen tästä!

Uutuksia löytyy:

Pilates

Iltatreenit

Cross

Tunes

Tramppis- ja hulatreeni (yhdistelmätunti)

Sekä tietysti vanhat hyväksi havaitut tunnit.

Voimme rintarottingilla todeta "Iisalmen hulppein tarjonta!"

Livetunteja joka päivä, siihen päälle virtuaali- ja verkkojumpat. Verkkojumppia voit jumpata kotona, mökillä tai missä tahansa.

Muutama asia miten pääset myös kertamaksulla mukaan. Suurin myytti on se, että "täytyy olla jäsen!" -"ei täydy!" Toki se on helpoin ja halvin tapa liikkua. Mutta jos olet satunnaisliikkuja tai asut kaukana, tässä muutama protip, juuri sinulle.

Ennen kello 15.00. alkavat ryhmäliikuntatunnit maksavat 4€ kerta, KYLLÄ, 4€, ajatella, pääset siis 4€ mukaan. Mikäli haluat varaamisoikeuden voit ostaa 10x päiväjumppia, se on 40€, päälle 10€ korttipantti kulkukortisa

(huomio, se on pantti, mikä palautetaan, kun palautat ehjän kulkukortin kassalle)

Tällä saat myös varaamisoikeuden päivätunneille.

Seuraava vaihtoehto on 10 kerrankortti iltajumppiin, mikä on 85€ + korttipantti, sillä saat varaamisoikeuden iltajumppiin.

Kertamaksu 10€ klo 15:00 jälkeen alkaville tunneille, tähän ei kuulu varaamisoikeutta.

Eli jos haluat käydä vain zumbassa tai vain ilmajoogassa, osta 10 kerran kortti 85€, niin johan pääset mukaan, koska voit varata tunnin ennakkoon, kätevää eikö?

Olemme auki 24/7, eikä meillä ole kuntosali koskaan suljettu ryhmien ym. tapahtumien vuoksi, tilamme ovat hulppeat ja mahdollistaa monipuolisen liikkumisen ja ryhmien pyörittämisen.

Lähde Liikkeelle sillä Liike on lääke!

    1780
    3